Γεωργία Καπώλη

kapwliΟνοματεπώνυμο: Γεωργία Καπώλη
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
MSc Κλινικής Διαιτολογίας

Το 2000 εισάγεται στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο πραγματοποιεί εννιάμηνη πρακτική άσκηση στα διαιτολογικά τμήματα του Λαϊκού Νοσοκομείου, του Τζανείου Νοσοκομείου, του Νοσοκομείου ΚΑΤ, του Σισμανογλείου Νοσοκομείου και του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπως επίσης εργάζεται εθελοντικά για ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2002 – Σεπτέμβριος 2003) στο Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης και Mεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΝΑΝΣΙΣ στον Πειραιά.

Τον Οκτώβρη του 2003 αναλαμβάνει πτυχιακή εργασία με θέμα «Light μαργαρίνη: Μελέτη της βιολογικής δραστικότητας των λιπαρών υλών της και σύγκριση με την αντίστοιχα πλήρη σε λίπος μαργαρίνη» και τον Ιούλιο του 2004 αποφοιτεί από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με βαθμό 7.2 (Λίαν Καλώς).

Το Σεπτέμβρη του 2004 εισάγεται στο μεταπτυχιακό τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου του Roehampton of Surrey του Λονδίνου στο οποίο φοιτεί για ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2005) και πραγματοποιεί μεταπτυχιακή διατριβή με θέμα «Διαφορές ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου Ι και ΙΙ ως προς τη σύσταση σώματος και της ποιότητας ζωής τους». Από το Μάρτιο του 2005 είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων.

Ρώτησε τον Γιατρό

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Τελευταία Άρθρα

Διαβάστε Περισσότερα

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
8 + 20 =